• Al jarenlang onderhoudt stichting4you goede contacten met de Sint. In het centrum van Vlaardingen en bij grote activiteiten hebben wij hem onze medewerking al vele malen verleend. Wie weet kunnen wij u ook helpen...

  Lees verder
 • Een speldag georganiseerd in samenwerking met de stichting4you staat altijd garant voor plezier. Lees snel verder hoe wij u kunnen helpen met verschillende spelen...

  Lees verder
 • Ook met de kerstman heeft stichting4you goede contacten. Lees snel verder hoe de Kerstman met of zonder zijn arreslee op uw feest verschijnt ...

  Lees verder
 • Stichting4you heeft de beschikking over een ouderwetse brandweerauto vol spelmateriaal. Lees snel verder hoe u deze brandweerauto op uw feest of speldag krijgt...

  Lees verder

Activiteiten rond Sinterklaas?

Maak hieronder uw keuze

Welkom

Welkom op de website van stichting4you. Onze stichting ondersteunt graag in het aanbieden van activiteiten en het bezoeken van uw feest. Klik op de activiteiten en vergeet niet om onze fotoalbums te bezoeken voor een eerste indruk.

Wij wensen u veel plezier!

Agenda

 • Intocht Sinterklaas zaterdag 18 nov. 2023
 • Sinterklaasbezoeken 25 nov. - 5 dec. 2023
 • Kerstman op uw feest 22 - 26 dec. 2023
 • Straat speldag zaterdag 22 - 23 juni 2024

support8

 
 

Sinterklaas

 

In dit fotoalbum vindt u impressies van bezoeken, die wij hebben afgelegd aan gezinnen, bedrijven en scholen uit voorgaande jaren.

Klik hier

support7

 
 

Speldag

 

In dit fotoalbum vindt u impressies van speldagen waarbij onze stichting heeft geholpen met de organisatie van spelen.

Klik hier

support3b

 
 

Kerstman

 

In dit fotoalbum vindt u impressies van bezoeken, die de Kerstman heeft afgelegd in winkelcentra en op uitnodiging van winkeliers.

Klik hier

support6

 
 

Evenement

 

In dit fotoalbum vindt u impressies van landelijke evenement(en) waaraan onze stichting medewerking heeft verleend.

Klik hier

Wij dragen graag bij aan uw feest of activiteit...

Door de vele mogelijkheden en contacten nemen wij alle zorgen uit handen, zodat ook U geniet van uw eigen feest 

Stichting4you

kerst 1Op deze website willen wij u graag kennis laten maken met activiteiten, die vanaf 2006 zijn ondergebracht bij Stichting4you. In Vlaardingen waar onze stichting is opgericht, hebben wij inmiddels een aardige bekendheid opgebouwd. Dit heeft met name te maken dat wij al vanaf 1999 met zowel de Goedheiligman en de Kerstman nauwe banden hebben ontwikkeld. Rondom deze feestelijke decembermaanden zijn wij dan ook altijd een graag geziene 'gast' in winkelcentra, scholen, bedrijven of bij de gezinnen thuis.

De enorme vraag om naast deze activteiten in de decembermaand ook andere actvitieten te organiseren, hebben ervoor gezorgd dat wij onder de naam van stichting4you, ook andere activiteiten zijn gaan aanbieden. Deze activiteiten komen voort uit de vraag om in de wijk of buurt een gezellige speeldag te houden. Hiervoor heeft de stichting inmiddels een scala aan speelmateriaal gemaakt en aangeschaft, waaronder bijvoorbeeld een springkussen. Dit spelmateriaal gebruiken wij dan weer om in samenspraak met u een gezellige speeldag te organiseren.

spel 1Om al dit materiaal snel op de plaats van bestemming te krijgen, is de stichting inmiddels ook in het bezit van een ouderwetse brandweerwagen. Alle spelen worden hierin opgeborgen, zodat wij op elke plaats een speeldag kunnen organiseren. Naast de spelen biedt de brandweerwagen zelf natuurlijk ook mogelijkheden. Zo zijn er onder andere de slangen en spuitstukken, waarmee leuke waterspelen zijn bedacht.

De stichting4you is het eerste 'loket' waar u kunt aankloppen als u van plan bent om een grote activiteit of feest te organiseren. Graag denken wij actief met u mee en bieden dit alles, tegen een zeer aantrekkelijke prijs aan. Kijkt u een rustig rond op onze website naar de verschillende mogelijkheden en graag hopen wij dan snel van u te horen.

logo red vrijstaandDisclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website van stichting4You. Door de website te gebruiken stemt u in met onze disclaimer.

Intellectueel eigendom
Het gebruik van de informatie op onze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Stichting4You is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Stichting4You.

Geen garantie op juistheid
Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Stichting4You te mogen claimen of te veronderstellen.

Stichting4You streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie en/of dienstverlening op onze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. Stichting4You aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen en nadere informatie
Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie op deze pagina. Mocht u nog vragen of twijfels hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact gegevens

Hieronder ziet u hoe u onze stichting kunt bereiken. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contact of bel me terug formulier.

Stichting4You

Het verloren Sinterklaasfeest

Volg ons ook op

onze nieuwsbrief